Escape Room Ideation Session (NL)

IoTuesday is het programma van Haagse Makers om de Smart City en IoT community van Den Haag bij elkaar te brengen en elkaar te inspireren en versterken. We doen dit onder andere door met verschillende makers aan vragen te laten werken die in de stad leven. In november zijn twee bijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met Amaze Escape, de Escape room aan de Binckhorstlaan. volgend jaar starten ze met een interessant nieuw project: een volledige Escape bunker in een voormalige NAVO bunker. De opzet is helder: we organiseren de bijeenkomst (datum en locatie) en iedere geïnteresseerde maker kan meedoen. Er is geen selectie, het maakt niet uit welke voorkennis je hebt. De bedoeling is dat je met een open mindset meedoet, dat je wilt samenwerken.

Waarom doen we dit? Met Haagse Makers zijn we op een missie om de maak-infrastructuur in de stad te versterken. Het vergroten van de Makers mindset in Den Haag, het aantal makers en makers-plekken.

Heb je interesse om met Haagse Makers samen te werken en om ook een maak-sessie te organiseren met lokale makers en jouw bedrijf of organisatie? Neem contact op: https://haagsemakers.nl/contact